Over BWB-IT

Veel IT-afdelingen kunnen de ontwikkeling van de rest van het bedrijf niet bijbenen. Onze missie bij BWB-IT is om jou te helpen dat te voorkomen.

Soms raak je achterop omdat er een wildgroei aan applicaties is ontstaan. Applicaties die niet allemaal op dezelfde manier zijn ontwikkeld. Het wordt steeds lastiger en tijdrovender om alles te onderhouden en bij te werken. Steeds minder overzicht, steeds meer foutgevoeligheden. Intussen groeit de business verder en loopt de IT achter.

Wij zetten onze expertise in om ervoor te zorgen dat de IT de groei van de business kan bijbenen en kan ondersteunen.

Het verhaal achter BWB-IT

BWB staat voor Boys Without Brains. Zo noemden we onszelf toen we in de jaren ’80 en ’90 games ontwikkelden die uitgroeiden tot internationale successen. Daarna zijn we ons gaan richten op software-ontwikkeling voor bedrijven.

We richtten een IT-bureau op, specialiseerden ons in planningssystemen, en we groeiden snel. Toen we onze horizon wilden verbreden, zijn we verder gegaan als zelfstandige software-architecten.

Sinds 2017 bundelen we onze krachten weer. Als BWB-IT ontwikkelen we applicaties die bijna ‘without brains’ te gebruiken zijn: intuïtief, met gemak.

Software op maat – met een groot voordeel

We bieden advies en ontwikkeling op maat. IT afgestemd op de processen in jouw organisatie. We…

  • adviseren over software-architectuur
  • ontwikkelen applicaties voor web en mobiel
  • ondersteunen op het gebied van onderhoud en hosting
  • bieden uitgebreide training en support (3 tot 5 jaar lang)

Een totaalpakket voor kleine en grote ondernemingen.

Met onze gestandaardiseerde aanpak zijn programmeurs minder tijd kwijt aan onderhoud – en krijgen ze de ruimte om echt te innoveren. Zo kan de IT meebewegen met een bloeiende business.

Een no-brainer voor slimme IT-afdelingen. Lees verder over onze diensten of neem direct contact op met BWB.

Wij werk(t)en al voor onder meer: